Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Το μενού της εβδομάδας

Λόγω της ιδιαιτερης αυξημενης ζητησης για το συγκεκριμενο μενου και καθως πολλοι φιλοι μας το ζήτησαν, το προσφερουμε για άλλη μια εβδομάδα, ωστε να εχετε την ευκαιρια να ανακαλυψετε κι εσεις τη γευστική απολαυση και αίσθημα ευεξίας που προσφέρουν οι "ζωντανές" τροφές.

Καθως ολα μας τα εδεσματα και γλυκίσματα περιέχουν συστατικά μη ζωικής προέλευσης αποτελούν την ιδανική επιλογή για το σαρακοστιανό σας τραπέζι. Επιπροσθέτως λογω της αθερμης παρασκευής τους διατηρούν σε μεγαλυτερο ποσοστό τα ωφελιμα ιχνοστοιχεία , τις βιταμινες και τα ένζυμα που περιέχονται στις φυσικές ακατέργαστες τροφές και με αυτόν τον τρόπο ενισχύουν τον οργανισμό μας, ιδιαίτερα σε μια περίοδο νηστείας.

Για αυτην την Πέμπτη 24 Μαρτίου,λοιπον θα εχουμε προετοιμάσει το ακόλουθο μενού:

Ρολλά νόρι με φύτρα και ροζ σως 5 ευρω

Αβοκάντο γεμισtστό με κρέμα "τυριών" 6,50 ευρω

Μηλόπιτα 2,50 ευρω



Παρακαλούμε να μας δηλώσετε τις παραγγελίες σας εως την Τρίτη 22/12 ώστε να προετοιμαστούν στην ώρα τους. Για οποιαδηποτε διευκρίνηση επικοινωνείστε μαζι μας.

Αν στείλετε την παραγγελία σας μέσω email,παρακαλούμε συμπεριλάβετε τηλ. επικοινωνιας και διεύθυνση. Κάνουμε διανομή στο χώρο σας την ώρα που μας έχετε υποδείξει μετά απο συνενόηση.

Ολα μας τα εδεσματα παρασκευαζονται με τη μεθοδο της απυρου μαγειρικης και ειναι ιδανικά για χορτοφαγους. Τα υλικα που χρησιμοποιουμε είναι βιολογικα.

Ευχαριστουμε και αναμενουμε τις παραγγελίες σας.

glikiarmonia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: