Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Σεμινάριο α-ζαχαροπλαστικής (ωμοφαγικά γλυκίσματα)- 20 Μαϊου 2012

  • από τις 9:30 π.μ. μέχρι τις 3:00 μ.μ.




  στο Παλαιό Φάληρο Αττικής
Στο σεμινάριο αυτό θα παρουσιαστούν συνταγές παρασκευής φυσικών γλυκισμάτων και επιδορπίων, με αγνές, ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες, για πραγματικά γλυκές γεύσεις που δεν επιβαρύνουν τον οργανισμό μας (φυσικά ισχύει το "παν μέτρον άριστον").

Απευθύνεται σε όσους/όσες έχουν ήδη παρακολουθήσει το εισαγωγικό μας σεμινάριο στην άπυρο διατροφή (χορτοφαγική ωμοφαγία) και επιθυμούν να εντρυφήσουν στα "μυστικά" των φυσικών "ζωντανών" γλυκισμάτων.

Η "γλυκιΑρμονία" θα είναι δίπλα σας,προσφέροντας τη δυνατότητα να γευτείτε και να μάθετε να δημιουργείτε εύκολα και γρήγορα, γλυκίσματα και παγωτά  από ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες , χωρίς τεχνητά χρώματα, ζάχαρη και ζωικά ή υδρογονωμένα λιπαρά.

Σας περιμένουμε!

Το σεμινάριο θα εισηγηθεί και θα παρουσιάσει η σεφ ωμοφαγικής μαγειρικής Βερόνικα Τιμοφέεβα-Βλαχάκη.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαρία να δοκιμάσουν επιτόπου το αποτέλεσμα των συνταγών που προτείνονται και θα τις παραλάβουν και σε έντυπη μορφή.

Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ το άτομο

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα πρέπει οι συμμετέχοντες να δηλώσουν συμμετοχή, προκαταβάλλοντας 10 ευρώ, έως την 15η Mαϊου 2012.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και κρατήσεις θέσεων επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 6980358038 και email : glikiarmonia@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: