Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Μήπως το πάρτι γενεθλίων των παιδιών σας, γίνεται πάρτι των λιπαρών, της ζάχαρης και των Έψιλον* ;



Τώρα έχετε μια μοναδική δυνατότητα για ένα αξέχαστο πάρτι που θα κάνει τα παιδιά σας να διασκεδάσουν παίζοντας και μαθαίνοντας να τρώνε υγιεινά.
Πως;
Με ένα πρωτότυπο πρόγραμμα παιδικής απασχόλησης που συνδυάζει το επιμορφωτικό παιχνίδι με το γιορτινό τραπέζι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εμπιστευθείτε τα παιδιά σας στην καθοδήγηση της σεφ Βερόνικας και του κλόουν Πορτοκαλάκη από τη που θα τα βοηθήσει να φτιάξουν τις λιχουδιές , ακόμη και την τούρτα του πάρτι , μέσα σε ένα περιβάλλον ψυχαγωγικό και συνάμα εκπαιδευτικό.
Πόσες φορές είναι τελικά ασφαλής για τα παιδιά η κατανάλωση τεχνητών χρωμάτων, προπαρασκευασμένων μιγμάτων και τρανς λιπαρών, που κατά κόρον σερβίρονται στα παιδικά πάρτι και έπειτα γίνονται μέρος της καθημερινής διατροφής των παιδιών μας; Μήπως άθελά μας, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες τους για γλυκίσματα και σνακ, τα ωθούμε σε παραδείγματα ανθυγιεινών επιλογών στην υπόλοιπη ζωή τους;
Μα υπάρχει κάτι εναλλακτικό;
Φυσικά υπάρχει!
Η "γλυκιΑρμονία" είναι δίπλα σας, για να σας απαλλάξει από τον κόπο και την αγωνία, προσφέροντας στα παιδιά τη δυνατότητα να γευτούν και να μάθουν να δημιουργούν εύκολα και γρήγορα, υγιεινά γλυκίσματα, σνακ και smoothies, (ακόμα και παγωτά!) από ανεπεξέργαστες πρώτες ύλες , χωρίς τεχνητά χρώματα, ζάχαρη και τρανς λιπαρά. Μετά από αυτή την εμπειρία θα ξανα-ανακαλύψετε και σεις μαζί τους την απόλαυση που προσφέρουν οι φυσικές γεύσεις και την απίστευτη ενέργεια που δίνουν απλόχερα τα προϊόντα της φύσης όταν τα μεταχειριζόμαστε με ήπιους τρόπους. Που σημαίνει, ότι χρησιμοποιούμε μόνο φρούτα, λαχανικά και καρπούς στην ωμή μορφή τους ή αποξηραμένα. Σε καμιά περίπτωση δεν βράζουμε, ψήνουμε ή αλλοιώνουμε με οποιοδήποτε τρόπο τα συστατικά που χρησιμοποιούμε. Αυτό κάνει ευκολότερα προσβάσιμη στα παιδιά την παρασκευή των εδεσμάτων και συνάμα αρκετά διασκεδαστική. Παράλληλα διατηρώντας άθικτα τα ένζυμα , τα ιχνοστοιχεία και τις βιταμίνες που περιέχονται στις φυσικές τροφές, προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα δώρο για την φυσιολογική ανάπτυξή τους .
Λοιπόν , τώρα που γνωρίζετε τα δεδομένα, η επιλογή ανήκει σε εσάς!

Λεπτομέρειες προγράμματος
Το ψυχαγωγικό-εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθυνεται σε 10μελείς ομάδες παιδιών από 5 έως 12 ετών. Περιλαμβάνει όλα τα υλικά (μπλέντερ, τρίφτες, μούλτι) και τις πρώτες ύλες (βιολογικά φρούτα , καρποί και λαχανικά) που θα χρησιμοποιηθούν από τα παιδιά για να δημιουργήσουν τα δικά τους γλυκίσματα και ροφήματα. Υπάρχει δυνατότητα να φτιάξουν τα προσκεκλημένα παιδιά μαζί με τα εορτάζοντα, επι τόπου, ακόμα και την τούρτα γενεθλίων!
Με την καθοδήγηση της έμπειρης σεφ Βερόνικας , η δημιουργία γίνεται διασκέδαση! Τα παιδιά ακολουθούν εύκολες συνταγές που απαιτούν την ελάχιστη ενέργεια (κυριολεκτικα!) και τα προιόντα τους καταναλώνονται φρέσκα επί τόπου! Η διατροφική αξία τους είναι εξασφαλισμένη λόγω των αγνών , βιολογικών και ανεπεξέργαστων πρώτων υλών!
Το κόστος εξαρτάται από τον αριθμό παιδιών και το είδος των πρώτων υλών. Η παρουσίαση είναι εντελώς δωρεάν** και προσφέρεται σε κάθε παιδί που συμμετέχει χωρίς χρηματικό αντίτιμο. Αυτό σημαίνει ότι πληρώνετε ΜΟΝΟ το κόστος των πρώτων υλών!
Και για να πάρετε μια «γεύση» από το πρόγραμμα ορίστε ένα μικρό παράδειγμα:
«Μπανάνα-σπλίτ»
2 μπανάνες
1 κουταλιά χυμό λεμονιού
1 κουταλιά σιρόπι αγάβης
1 χούφτα μουλιασμένα αμύγδαλα αποφλοιωμένα
Ανακατεύουμε τα υλικά σε ένα μπλέντερ μέχρι να γίνει κρεμώδης πολτός.
Απολαύστε το και παγωμένο!

Προτεινόμενα γλυκίσματα και ροφήματα:
1.Σμούδι από φρούτα και λαχανικά (πορτοκάλι και σπανάκι με σπιρουλίνα ή γύρη, μάνγκο , μαιντανός, ανανάς, μπανάνα, μήλο ή αχλάδι)
2.Μίλκ Σέϊκ απο φρούτα και γάλα αμυγδάλου
3.Τρουφάκια από καρύδια και χουρμάδες
4.Μους “σοκολάτας” με χαρούπι, αβοκάντο, μέλι , ή σιρόπι αγάβης,ταχίνι
5.“τίλτο” μπισκοτάκια με ταχίνι, χαρούπι και μέλι
6.Παγωτό σορμπέ από φρούτα και σιρόπι αγάβης

Τρεις επιλογές από την παραπάνω λίστα θα αποτελέσουν και το τελικό πρόγραμμα.

Όλες οι πρώτες ύλες είναι βιολογικές και το κόστος τους μοιράζεται με τον αριθμό των συμμετοχών.

Το εργαστήριο προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε παιδιά από 5 έως 12 ετών.






Και τα παιδιά σας, θα σας ευγνωμονούν για πάντα!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας:
Τηλ. 6980.358.038
email: info@glikiarmonia.com



* Τεχνητές χρωστικές , συντηρητικά και βελτιωτικά γέυσης τύπου Ε.Η προσθήκη πρόσθετων ουσιών με αριθμό Ε στα τρόφιμα είναι ένα ζήτημα τρέχουσας ανησυχίας για την υγεία εδώ και πολλά χρόνια. Γενικά πολλές επιστημονικές έρευνες ενοχοποιούν κατά καιρούς συγκεκριμένα προσθετικά τροφίμων ότι προκαλούν σοβαρές επιπτώσεις στη συμπεριφορά, την πνευματική κατάσταση και την υγεία των καταναλωτών.

** Η «γλυκιΑρμονία» υποστηρίζει ενεργά το δίκτυο δωρεάν προσφοράς “Freeconomy”

Δεν υπάρχουν σχόλια: